ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ

Ιατρικές Υπηρεσίες | Διοικητικές Υπηρεσίες

ΙEK ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ

Στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ "ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ", λειτουργεί το ΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗΣ. Είναι δημόσιο ΙΕΚ που υπάγεται στο Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ακολουθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας. Η Σχολή λειτουργεί από το 1984 - 2000 ως ΜΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ (Μ.Τ.Ε.Ν.Σ.) και έχουν αποφοιτήσει 442 μαθητές και μαθήτριες. Από το 2000 - 2007 λειτουργούσε ως Τ.Ε.Ε. Α΄ ΚΥΚΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ. Αποφοίτησαν 101 μαθητές και μαθήτριες. Επίσης, λειτούργησε σαν ΕΠΑ.Σ από το 2007 έως και το 2015 και αποφοίτησαν 107 μαθητές. Από το 2015 έως σήμερα λειτουργεί ως Δ.ΙΕΚ.

Σκοπός του είναι η θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σπουδαστών προς απόκτηση τίτλου επιπέδου 5. Το εθνικό σύστημα υγείας της χώρας έχει ανάγκη από ειδικευμένους επαγγελματίες. Καθώς η παροχή υπηρεσιών στον τομέα της υγείας είναι υψίστης σημασίας, ο επαγγελματίας Νοσηλευτής θα είναι πάντοτε περιζήτητος από τα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία.

ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΜΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

  • Δημόσιες ή Ιδιωτικές Κινητές μονάδες προνοσοκομειακής φροντίδας
  • Δημόσια ή Ιδιωτικά Νοσοκομεία
  • Κέντρα Υγείας
  • Μονάδες Πρώτων Βοηθειών (χιονοδρομικών κέντρων, αθλητικών κέντρων, γηπέδων, μεγάλων τεχνικών συνεργείων, βιομηχανικών μονάδων, εργοταξίων, πλοίων, κλπ.)

ΕΓΓΡΑΦΕΣ από 1η Σεπτεμβρίου έως 15 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για το εκπαιδευτικό έτος 2018-19 θα παρέχει εκπαίδευση στις παρακάτω ειδικότητες:

Η ΦΟΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ (Δ.ΙΕΚ ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ που έχουν ολοκληρώσει σπουδές σε σχολή συναφούς ειδικότητας, ΘΑ ΕΧΟΥΝ 150 ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ καθώς και όσοι είναι εργαζόμενοι σε χώρους υγείας απαλλάσσονται της πρακτικής άσκησης και ορισμένων εξαμήνων.

Απαραίτητο προσόν είναι το απολυτήριο Λυκείου ή άλλης ισότιμης σχολής. Οι Εγγραφές οριστικοποιούνται το μήνα Σεπτέμβριο στη Γραμματεία της Σχολής τις εργάσιμες ώρες. Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση από εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Παπαλουκά 4-6

Τηλ & Fax: 22410-24374

Email: dieknurse@gmail.com

Blog: epas-rodou.blogspot.com

Ιστοσελίδα του Νοσοκομείου: http://www.rhodes-hospital.gr   

Copyright © 2006 Τμήμα Πληροφορικής - Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου