ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ

Ιατρικές Υπηρεσίες | Διοικητικές Υπηρεσίες

ΙΕΚ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Για το εκπαιδευτικό έτος έτος 2016-2017 οι αιτήσεις επιλογής υποψηφίων καταρτιζομένων υποβάλλονται από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου 2016 . Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ εδώ

Στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ "ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ", λειτουργεί το ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ. Ανήκει στο Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ακολουθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας. Η Σχολή λειτουργεί από το 1984 - 2000 ως ΜΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ (Μ.Τ.Ε.Ν.Σ.) και έχουν αποφοιτήσει 442 μαθητές και μαθήτριες. Από το 2000 - 2007 λειτουργούσε ως Τ.Ε.Ε. Α΄ ΚΥΚΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ. Αποφοίτησαν 101 μαθητές και μαθήτριες. Επίσης, λειτούργησε σαν ΕΠΑ.Σ από το 2007 έως και το 2015 και αποφοίτησαν 107 μαθητές.

    Για το εκπαιδευτικό έτος 2016-2017 λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα:
  • Α΄εξάμηνο «Βοηθών Νοσηλευτών Γενικής Νοσηλείας»
  • Γ΄ εξάμηνο «Βοηθών Νοσηλευτών Ατόμων με Ειδικές Παθήσεις»

Το εθνικό σύστημα υγείας της χώρας έχει ανάγκη από ειδικευμένους επαγγελματίες. Καθώς η παροχή υπηρεσιών στον τομέα της υγείας είναι υψίστης σημασίας, ο επαγγελματίας Νοσηλευτής θα είναι πάντοτε περιζήτητος από τα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία.

ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΜΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Γενικά και Ειδικά νοσοκομεία, Υγειονομικά κέντρα, Σταθμοί πρώτων βοηθειών, Αγροτικά ιατρεία , Κέντρα υγείας, Κέντρα ψυχικής υγείας,  Ιατρεία ασφαλιστικών οργανισμών, υπηρεσίες υγείας του στρατού , της αεροπορίας του ναυτικού Οργανισμούς και Επιχειρήσεις με Νοσηλευτικές υπηρεσίες (τοπική αυτοδιοίκηση και προγράμματα βοήθειας στο σπίτι, ΚΕΕΛ, ΟΚΑΝΑ, ΔΕΗ, υπηρεσίες υγείας τραπεζών, Σχολική Υγιεινή, Υγιεινή της Εργασίας, αθλητικά σωματεία, κολυμβητήριο) κλπ.ως επαγγελματίες υγείας για την παροχή υπηρεσιών κατ' οίκον φροντίδα.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ (Δ.ΙΕΚ ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ που έχουν ολοκληρώσει σπουδές σε σχολή συναφούς ειδικότητας, ΘΑ ΕΧΟΥΝ 150 ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ καθώς και όσοι είναι εργαζόμενοι σε χώρους υγείας απαλλάσσονται της πρακτικής άσκησης και ορισμένων εξαμήνων.

Η φοίτηση είναι Δωρεάν.

Απαραίτητο προσόν είναι το απολυτήριο Λυκείου ή άλλης ισότιμης σχολής. Οι Εγγραφές οριστικοποιούνται το μήνα Σεπτέμβριο στη Γραμματεία της Σχολής τις εργάσιμες ώρες.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Παπαλουκά 6-8

Τηλ & Fax: 22410-24374

Email: dieknurse@gmail.com

Blog: epas-rodou.blogspot.com   

Copyright © 2006 Τμήμα Πληροφορικής - Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου