Φόρτωση 0%

Βρίσκεστε εδώ: 
 

Ξενώνας

Στο Νοσοκομείο λειτουργεί ξενώνας για τους συγγενείς και συνοδούς ασθενών που δεν έχουν μόνιμο τόπο διαμονής το νησί της Ρόδου.

Ο ξενώνας έχει δέκα (10) πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια. Κάθε δωμάτιο διαθέτει κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο και πολυκουζανάκι καθώς επίσης και εξοπλισμό κουζίνας (τοστιέρα, βραστήρα, μαγειρικά σκεύη, μαχαιροπίρουνα κ.α.).

Τα δωμάτια διατίθενται στον συνοδό/συγγενή, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, μετά από αίτηση του στο Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υγείας και ΜΟΝΟ μετά την εισαγωγή του ασθενή που συνοδεύει. Ο ξενώνας δεν λειτουργεί σε πρότυπα ξενοδοχείου και δεν υπάρχει η δυνατότητα προ-κρατήσεων δωματίων.  Η παραχώρηση του δωματίου είναι εντελώς δωρεάν και ο μέγιστος χρόνος παραμονής δεν μπορεί να υπερβεί τις 10 (δέκα) ημέρες. Εφόσον υπάρχει ανάγκη να φιλοξενηθεί για παραπάνω χρονικό διάστημα, ο ενδιαφερόμενος υποχρεούται να επανέλθει με νέα αίτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υγείας στο τηλέφωνο 22413 60104 ή αποστέλλοντας e-mail στην διεύθυνση guesthouse@rhodes-hospital.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΞΕΝΩΝΑΜέγεθος: 938,50 KB

Κανονισμός Λειτουργίας Ξενώνα ΓΝ ΡόδουΜέγεθος: 506,96 KB